Win 1000 m² aan waterdoorlatende bestrating!

Omdat een volledige vergroening van de verwijderde verharding niet altijd mogelijk of wenselijk is, doet ook FEBESTRAL, een deelvereniging van de Federatie van de Belgische Prefabbetonfabrikanten, een duit in het zakje. De beroepsfederatie stelt tien keer 100 m² aan waterdoorlatende bestratingsmaterialen in prefab beton ter beschikking die ingezet kan worden om gesloten en ondoorlatende verhardingen te vervangen. Alle aangesloten fabrikanten van FEBESTRAL bieden een keuze aan uit het volledige gamma van waterdoorlatende bestratingsmaterialen: grasbetontegels, geperforeerde stenen, stenen met afstandhouders of poreuze betonstenen. Zodra de winnende projecten bekend zijn, wordt beoordeeld welk type steen het beste bij de betreffende voorstellen past.

Maakt u in uw ingezonden project gebruik van waterdoorlatende stenen? Vermeld dat dan in uw wedstrijddossier.

De carpoolparking van Hasselt werd volledig in waterdoorlatende bestrating aangelegd. (Foto: Ebema)